Nexus 6 budget versie krijgt wellicht 64-bit processor

MediaTek

Eerder werd al gezegd dat Google samen met MediaTek een Nexus telefoon, een Nexus 6, zou gaan uitbrengen die minder dan 100 euro zou gaan kosten. De Nexus 5 is al een high-end telefoon voor een lage prijs, dit zou wel eens een mid-end telefoon kunnen worden voor een hele lage prijs.

Een bericht uit Taiwan, uit de Economic Daily, zegt dat de MediaTek processor die in de Nexus 6 kan zitten of een quad-core 64 bit op 1.5 GHz processor van MediaTek is, óf een octa-core op 2.0 GHz processor van MediaTek. Wat het ook zou worden, het zouden kwalitatief goede processors moeten zijn, zeker voor zo’n prijs.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x