Samsung Galaxy S5 heeft al bijna marktaandeel van 1%

Samsung-Galaxy-S5

De Samsung Galaxy S5 is sinds 11 april wereldwijd te koop, en binnen een week had het al een marktaandeel van 0.7% van alle Android smartphones ter wereld, hierbij zitten dus nog niet de iPhones en de Windows Phones. Het was al bekend dat de Galaxy S5 beter verkocht dan de Galaxy S4 op de eerste dag, maar dit gaat nu wel heel erg snel. Deze informatie komt van Localytics die de verkopen van de telefoon gevolgd heeft.

Deze cijfers zijn al indrukwekkend, maar worden alsmaar beter als je het volgende in je hoofd neemt: Naast de Galaxy S5 zijn er dit jaar tot nu toe vele andere en goede vlaggenschepen uitgekomen: HTC One M8, Xperia Z2, LG komt met de LG G3 en ga maar door. Daarnaast was het zo dat de meeste mensen redelijk teleurgesteld waren nadat de Galaxy S5 aangekondigd was, omdat ze er veel meer van verwacht hadden.

Of de Galaxy S5 uiteindelijk ook de (tot nu toe) succesvolste Galaxy smartphone gaat worden, moet nog maar blijken. Het is nog een tijdje wachten tot de eerste officiële cijfers van Samsung zelf.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x