Whatsapp blijft groeien, nu al half miljard actieve gebruikers

whatsapp

Je zou denken dat iedereen ondertussen al gebruik maakt van Whatsapp, maar dit is nog zeker niet zo. Whatsapp blijft nog maar door groeien en beschikt nu over een half miljard actieve gebruikers. Drie maanden geleden waren dit er nog 100 miljoen minder.

Deze groei komt voornamelijk door opkomende landen zoals Brazilië en India waar steeds meer mensen toegang krijgen tot een smartphone met internet waardoor het mogelijk is om van Whatsapp gebruik te maken.

Al deze gebruikers sturen wereldwijd zo’n 700 miljoen foto’s en 100 miljoen video’s per dag.
Whatsapp blijft daarnaast niet stilstaan bij het succes. Achter de schermen worden vele bugs opgelost, afgelopen half jaar al ongeveer duizend, zo weet bestuursvoorzitter Jan Koum te zeggen. Binnenkort, weet Koum te vertellen, komt Whatsapp ook met de mogelijkheid om te bellen via je databundel. Hierdoor heb je binnenkort misschien ook wel geen belminuten meer nodig, maar enkel een databundel!

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x