Foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy K gelekt

Galaxy-K-camera-foto

De verwachting is dat de Zoom versie van de Galaxy S5, dus een Samsung Galaxy S5 maar dan met de focus op de camera, de Samsung Galaxy K gaat heten. Er zijn nu nieuwe foto’s opgedoken van de Galaxy K waar de camera helemaal naar buiten gericht staat. Hierdoor lijkt het echt op een camera.

De specificaties van de Galaxy K zouden niet heel erg indrukwekkend zijn, uitgezonderd van de camera. Hij krijgt namelijk een 720p 4.8 inch scherm met een 6-core Exynos 5 en 2 GB RAM. Op de foto ziet hij er tevens erg dik uit. De camera van de Galaxy K zou de beschikking krijgen over 20 megapixels en zou tot wel 10x optische zoom kunnen ondersteunen. De camera aan de voorkant krijg daarentegen slechts 2 megapixels.

 

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x