LG G3 krijgt waarschijnlijk een 16 megapixel camera

LG-LS990-ua

Er is een zogenaamde ‘User Agent Profile’ van de LG G3 opgedoken bij de Amerikaanse provider Sprint. Dit is een bestandje waarin je kan zien wat voor een specificaties bij een toestel horen. Hierdoor lekken vaak de meeste specificaties uit. Zo nu ook voor de G3.

Volgens het bestand gaat de LG G3 dus een 16 megapixel camera krijgen aan de achterkant, en een 2.4 megapixel camera aan de voorkant. Dit is opmerkelijk, want tot dusver hebben we daar andere geluiden over gehoord, namelijk een 13 megapixel camera. Ook het RAM geheugen verschilt in dit bestand van wat we tot nu toe dachten. Bij Sprint gaan ze blijkbaar ervanuit dat er 2 GB RAM komt, wat in tegenspraak is met voorgaande geruchten die spraken van 3 GB RAM.

Het bestand zegt trouwens wel dat de LG G3 met een QHD scherm resolutie komt, zoals altijd al gezegd. Het lijkt er dus echt op dat zo’n super scherp beeldscherm naar de nieuwe telefoon van LG gaat.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x