LG G3 specificaties en verpakking lekken uit

lg-g3-doos

Het grote ‘The Verge’ uit Amerika heeft zijn handen weten te leggen op een verpakking waarin de LG G3 binnenkort zou moeten liggen als de consument deze koopt. Volgens de bron gaat LG de G3 onder anderen in de kleur goud uitbrengen met een QHD scherm, dus een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Verdere specificaties van de LG G3 die tot dusver duidelijk te zijn, zijn onder anderen het 5.5 inch scherm en 3 GB RAM met een Snapdragon 801 processor.

Qua design gaat het waarschijnlijk erg veel lijken op de LG Isai, waarvan onlangs een afbeelding verscheen. Hieruit kan je opmaken dat de rand rondom het scherm lekker dun gaat worden. Wanneer LG de LG G3 aan gaat kondigen is nog onbekend, maar dat zal ergens in mei/juni zijn. De LG G3 kopen zal dan een maand later mogelijk zijn.

lg-g3-doos

 

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x