‘Lenovo brengt goedkope octa-core smartphone uit’

lenovo-golden-warrior-s8

Lenovo zou binnenkort met een smartphone naar buiten komen die omgerekend nog geen 100 euro gaat kosten (94 euro). Hier zit dan een octa-core (8 kernen) processor in van MediaTek. Er zijn namelijk pers/promotie foto’s verschenen van deze smartphone. Hij zou de naam Golden Warrior S8 krijgen en draait op een MediaTek CPU op 1.4 GHz. Waarschijnlijk gaat het dus om de MT6592, die al wel eerder in budgettelefoons gebruikt is. Daar is dus niks nieuws of opvallends aan, wat wel opvallend is, is dat de prijs dus onder de 100 euro uitkomt.

Hiernaast zou de Warrior S8 gebruik maken van een 5.3 inch scherm met een 720p resolutie, 16 GB opslag, 2 GB RAM, 13 megapixelcamera op de achterkant en 5 megapixel aan de voorkant met een batterijcapaciteit van 2000 mAh. Hij draait wel op de wat oudere Android 4.2.2

In China komt dit toestel sowieso wel uit, maar of die ook nog naar Europa komt is nog maar de vraag. Dat Lenovo ook naar de Europese en Amerikaanse markt wil gaan, heeft het al wel laten zien met de koop van Motorola. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat deze smartphone ook naar het westen gaat komen!

lenovo-golden-warrior-s8
(via)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x