Gaat dit de nieuwe LG G3 worden?

LG-isai

Het Twitter account @evleaks heeft weer eens een leuke foto naar buiten weten te brengen. Het zou hier gaan om de LG Isai. De Isai wordt exclusief door KDDI verkocht in Japan, en daar hebben we in Nederland eigenlijk helemaal niks aan. Maar, het zou heel erg goed kunnen zijn dat dit de nieuwe LG G3 wordt en ook nog eens wat weg heeft van de nieuwe Nexus 6.

En wel hierom: vorig jaar werd de LG Isai ook al gemaakt en verkocht in Japan, maar qua design kwam die heel erg overeen met de LG G2. Enkel de achterkant was eigenlijk wat anders, omdat er bij de G2 wat extra knoppen waren toegevoegd. Zie de afbeelding hieronder voor een vergelijking van de Isai van vorig jaar en de G2:

Lg-isai-g2

Zoals je ziet zijn de telefoons zowat identiek aan elkaar. Ook was de LG Nexus 5 gebaseerd op deze telefoon, en dus kan de Nexus 6 zomaar weer wat weg hebben van een smartphone van LG, mocht LG ook dit jaar weer de Nexus telefoon maken.
Zie hieronder de afbeelding van de Isai, en misschien dus wel die van de LG G3 en de Nexus 6:
LG-isai

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x