Samsung Galaxy S5 Zoom wordt de Galaxy K, lancering 29 april

SamsungGalaxyK

De Samsung Galaxy S4 kreeg een camera variant in de naam van de Galaxy S4 Zoom. De gedachte was dat dit bij de Samsung Galaxy S5 ook zou gaan gebeuren en eerdere geruchten leken dit ook te bevestigen. Nu lijkt de naam van dit toestel ook te zijn bevestigd: de Samsung Galaxy K.

Samsung heeft een uitnodiging uitgegeven voor de Media Dag van Samsung, maar de uitnodiging hint sterk naar een lancering van de Galaxy K. Op de uitnodiging vind je namelijk een grote letter K en de tekst ‘Kapture the moment’ (vrij vertaald: leg het moment vast). Dit wijst dus naar een camera, in dit geval een camera versie van de Galaxy S5.

Qua specificaties voor de Galaxy K zijn de volgende dingen uitgelekt, maar nog niet bevestigd: 4.8 inch Super AMOLED scherm met een 1280 x 720 pixels resolutie, Exynos 5 Hecta-core (= 6 kernen) processor, 2 GB RAM en een 20 megapixel camera met 10x optische zoom.

Dit gaat bevestigd/ontkracht worden op 29 april tijdens dit evenement van Samsung.

SamsungGalaxyK

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x