Samsung Galaxy S5 verkoopcijfers hoger dan voorgangers

Samsung-Galaxy-S5

Er is eigenlijk best veel commentaar geuit op de nieuwe Galaxy telefoon van Samsung; Samsung Galaxy S5. Zo zou hij niet innoverend genoeg zijn en wordt er meer gesproken van een S4+ dan van een totaal nieuwe telefoon. Andere denken daarentegen wel dat een grote en goede stap naar voren is. Hoe je er zelf ook over denkt, hij verkoopt in ieder geval erg goed.

Volgens een artikel uit Korea heeft het in een aantal landen zelfs het dubbele aantal verkoopcijfers gehad ten opzichte van de Galaxy S4. De verkoopcijfers liggen tussen de 30% en 100% hoger dan bij zijn voorganger . Voor als je nog niet heel erg veel weet over de Galaxy S5; hij beschikt over een snellere Snapdragon 801 processor, 2 GB RAM, 16 megapixel camera, vingerafdrukscanner, hartslagmeter en is stof- en waterdicht.

Vorig jaar meldde Samsung nog vol trots dat de Samsung Galaxy S4 in de eerste maand 10 miljoen keer verkocht was. Met deze verkoopcijfers lijkt de Galaxy S5 daar dus nog een stapje bij op te doen. Volgende maand zou daar dus vast wel een berichtje van de kant van Samsung komen!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x