‘LG G3 krijgt 5.5 inch QHD-scherm met 3 GB RAM’

LGG3-Sprint

De zogenaamde ‘User Agent Profile’ van de LG G3 lijkt te zijn opgedoken op de website van de Amerikaanse provider Sprint. In dit document gaat het over een telefoon met het modelnummer LS990. De LG G2 had als nummer bij Sprint LS980, dus dit lijkt zeker wel om de opvolger te gaan.

LGG3-Sprint

Uit het documentje valt op te maken dat het toestel een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels gaat krijgen. Dit is iets wat we bij de Samsung Galaxy S5 vaak als gerucht hebben langs horen komen, maar wat uiteindelijk toch niet bleek te kloppen. Over de LG G3 horen we dit nu ook niet voor de eerste keer dus lijkt het te kloppen, maar wie weet is dit ook weer onjuist. Het zou echter zomaar waar kunnen zien, gezien het feit dat Oppo al de Find 7 van zo’n scherm heeft kunnen voorzien; waarom zou dat bij de LG G3 dan niet het geval kunnen zijn?

Verder is op de afbeelding te zien dat het draait op Android 4.4.2 met een Snapdragon 800 M8974A. Verdere geruchten gaan verder over een 13 megapixel camera. De LG G3 zou op 17 mei moeten worden aangekondigd door LG, we zullen zien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x