CyanogenMod One smartphone komt naar Nederland

oneplus-one

Het Chinese bedrijf OnePlus brengt hun toestel, de One-smartphone, voor minder dan 350 euro naar Nederland. Dit melden zij op hun Google+ account. Deze telefoon draait op CyanogenMod 11S, dat is een heel erg aangepaste versie van Android 4.4.2 met allemaal extra features voor de smartphone.

Doordat deze telefoon minder dan 350 euro gaat kosten, wordt hij goedkoper dan bijvoorbeeld de Nexus 5. Hierdoor, samen met de specificaties, wordt de One een telefoon die erg veel biedt voor erg weinig. Qua specificaties beschikt het namelijk over onder anderen een 5.5 inch scherm, Snapdragon 801 processor, 3 GB RAM, 13 megapixelcamera en een 3100 mAh batterij.

De OnePlus One zou de in de komende maanden naar Nederland moeten komen, precieze data zijn nog onbekend maar het zal zeker niet voor eind april zijn, De OnePlus One wordt namelijk op 23 april aanstaande aangekondigd.

oneplus-one

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x