5 kleine dingen waarom de HTC One M8 beter is dan de HTC One

HTC-One(M8)

Natuurlijk is de HTC One M8 in grote lijnen een vooruitgang op zijn voorganger, de HTC One. Dat moet ook wel, met een opvolger van een telefoon een jaar later. Naast deze duidelijk vooruitgang zijn er ook kleine dingetjes veranderd die de One M8 toch wel een betere telefoon maken

1. Betere knoppen. De knoppen van de One M8 zijn gevoeliger als je ze indrukt en je voelt ook daadwerkelijk dát je ze indrukt, bij de oude One was dit namelijk niet het geval.

2. Verbeterde buttons. Bij de One van vorig jaar, had de home-button drie verschillende functies: terug naar je homepagina, Google Now openen en de laatste geopende apps zien. Die laatste heeft zelf nu een aparte knop gekregen bij de HTC One M8, waardoor het navigeren je beter afgaat.

3. Meer cloud opslag. Steeds meer gebeurt via de cloud, dat zal HTC ook gedacht hebben toen ze dit aankondigde. Bij de HTC One M8 krijg je 65GB opslag met Google Drive, waar dit bij de One uit 2013 25 GB via Dropbox was.

4. Beter werkgeheugen. De techniek voor het werkgeheugen in de One M8 is LPDDR3 RAM. Dit is een goede verbetering ten opzichte van de LPDDR2 die in de voorganger zat. Hiermee kan je sneller op je telefoon werken.

5. Barometer. Jawel, de HTC One M8 heeft een eigen ingebouwde barometer (druk sensor). Hiermee is het in staat om bijvoorbeeld de navigatie beter te weergeven en om dit sneller te doen.

Al overtuigd van de HTC One M8, pre-order hem dan nu alvast met abonnement. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een One M8

[table id=23 /]

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x