HTC One M8 verslaat concurrenten ruim in benchmark

HTC-Sense6

Dat de HTC One M8 een goede telefoon is, mag duidelijk zijn voor iedereen. Dat hij de beste telefoon is in de populaire benchmark van AnTuTu is nu ook duidelijk geworden. Bovendien verslaat hij zijn naaste concurrenten daarmee ook flink, en wel de LG G Pro 2, Samsung Galaxy S5 en Sony Xperia Z2.

htc-one-m8-antutu

Zoals je in bovenstaande afbeelding ziet, ligt hij ruim voor met bijna 39000 punten.
Helaas is dit wel de versie van de One M8 die gebruikt maakt van de Snapdragon 801 chip (MSM8974-AC) die ook in de Galaxy S5 zit en op 2.5 GHz geklokt is. De M8 met deze chip komt namelijk alleen in Azië uit. Europa moet het doen met de MSM8974-AB versie van de Snapdragon 801 die een kloksnelheid heeft van 2.3 GHz. Hierdoor zou de Europese versie misschien wel iets onderdoen voor zijn concurrenten, maar dat verschil zat niet heel erg zichtbaar zijn.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x