HTC One M8 prijs en release dagen bekend

HTC-One-M8-2014-prijs

Veel was voor de lancering van de HTC One M8 al bekend, zeker de specificaties waren al lang en breed gelekt. De prijs van de HTC One M8 en de release ervan waren echter nog een beetje onduidelijk.

Qua release doet HTC het met de HTC One M8 heel erg goed, hij was namelijk al snel na de lancering verkrijgbaar bij de grotere providers in Amerika zodat mensen hem vandaag al in handen zouden kunnen hebben. Hiermee is HTC de eerste fabrikant die dit eigenlijk doet; zo snel na de aankondiging meteen de telefoon verkopen. Dit zal waarschijnlijk ook wel de reden zijn dat hij al lang gelekt was, mensen bij providers hadden immers ook al de mogelijkheid om hem te testen. In Nederland is de HTC One M8 verkrijgbaar vanaf 10 april, ‘toevallig’ net 1 dag voordat de Samsung Galaxy S5 verkrijgbaar is.

HTC One M8 Prijs

De HTC One M8 krijgt een adviesprijs van 649 euro mee, voor de standaard versie en de developers versie. Ook is er nog een versie verkrijgbaar, de zogenaamde Google Play editie HTC One M8, die in de Google Play store te koop is voor 699 euro. Hiebij zit HTC’s eigen Sense 6 er niet overheen, maar draait die op een kale Android versie.

Tegen de tijd dat de nieuwe HTC telefoon verkrijgbaar is in Nederland, vind je op Mobifo.nl uiteraard de beste prijzen voor abonnementen in combinatie met de M8.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x