Motorola komt met 6.3 inch phablet in derde kwartaal

Motorola

Ergens in oktober van afgelopen jaar, werd al bekend dat Motorola aan een 6.3 inch phablet aan het werken was, zogenaamd de Xplay. Hierna was het rusting rondom deze phablet, maar enkele gebruikers op de Chinese variant van Twitter, Weibo, hebben weer de geruchten doen oplaaien. Ze zeggen dat de eerste phablet van Motorola ergens in het 3e kwartaal van 2014 beschikbaar zal zijn.

De naam Xplay wordt alleen nergens genoemd, dus of het over dat toestel gaat is niet helemaal bekend. Misschien is het wel een update van de Xplay, zonder dat die ooit uitgekomen is. Deze phablet van Motorola zou de strijd aan moeten gaan met de Xperia Z Ultra van Sony.

Motorola heeft vroeger al wel eens geprobeerd om telefoons met een relatief groot scherm te lanceren. In 2010 was dat bijvoorbeeld de DROID X, die met een 4.3 inch scherm in die tijd als super groot beschouwd werd. Nu is een toestel met 5 inch ongeveer het gemiddeld. De DROID X was toen niet echt een succes, of deze nieuwe phablet van Motorola dat dus wel gaat worden, moet nog maar blijken.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x