Foto Samsung Windows Phone Ativ SE lekt uit

Samsung-Ativ-SE-WP

Samsung gaat met een nieuwe Windows Phone komen, de Samsung Ativ SE. Op Twitter heeft @evleaks een foto van hoge kwaliteit gevonden, waardoor je beter kan zien waarop die lijkt en hoe die eruit komt te zien.

Als je goed kijkt zie je snel dat de telefoon qua design in grote lijnen overeen komt met de Samsung Galaxy S4, het toptoestel van 2013. De Ativ SE is wel wat hoekig en heeft op de homeknop het Windows teken staan. Verder verschil is natuurlijk dat de Ativ SE duidelijk op Windows Phone draait, wat je kan zien aan de blokjes op het scherm.

De achterkant laat zien dat de camera op een vierhoek lijkt met een enkele LED-flitser en speakers op de achterkant plus de ondersteuning van 4G internet.

Hij is in Amerika als langs de waakhond FCC geweest. Hieruit kan je concluderen dat hij al snel beschikbaar zal zijn. Verdere specificaties zullen waarschijnlijk een 5 inch scherm worden met een Full HD resolutie.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x