‘Flop iPhone 5c verkoopt beter dan alle concurrenten’

Apple-iPhone-5C

De iPhone 5c heeft niet aan de verwachtingen van Apple voldaan, en wordt dus min of meer als een flop beschouwd. Echter, de iPhone 5c blijkt het in Amerika heel erg goed te doen, zelfs beter dan de concurrenten, zo blijkt uit rapportcijfers waarover AppleInsider beschikt.

Deze cijfers hebben het enkel over het laatste kwartaal van 2013, hoe het nu dus zit is redelijk onbekend. Maar het is zeker wel opmerkelijk te noemen dat de iPhone 5c het toch zo goed blijkt te doen. De iPhone 5s blijft zijn plastic broertje nog wel op alle plekken voor, maar de 5c is wel goed voor 2e en 3e plekken in de lijst. Hieruit kan je dus concluderen dat hij beter verkoopt dat de Galaxy S4 of de Galaxy Note 3, beide van concurrent Samsung.

Dat het in Amerika goed verkoopt, wil overigens nog niet meteen zeggen dat dit overal het geval is. In opkomende landen zullen ze bijvoorbeeld geen iPhone 5c kopen, omdat die gewoon nog duur zat blijft. Als ze daar al voor een nieuwe iPhone gaan, nemen ze de 5s die 100 euro duurder is. Hierdoor kan de uitspraak van Apple dat de 5c niet aan de verwachtingen voldoet toch nog worden ondersteund.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x