Samsung komt met premium lijn koptelefoons

samsung-premium-koptelefoon

Als je bij Samsung bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 of de Galaxy Note 3 koopt, krijg je daar oortjes bij meegeleverd. Het is wel vaak zo dat deze oortjes niet van super kwaliteit zijn, en dat je daarom later nog van een ander merk wat betere oortjes (of een koptelefoon) koopt om zo nog optimaal van je muziek op je telefoon te kunnen genieten.

Samsung wil waarschijnlijk de keuze voor de consument makkelijker gaan maken, en dan meteen kwaliteit koptelefoons/oortjes ‘gewoon’ bij Samsung bij aankoop van een Galaxy smartphone te kopen.

samsung-premium-koptelefoon

Althans, dit zou blijken uit een afbeelding die Sammobile op het spoor is gekomen, wat uit een verkoop boekje van Samsung zou moeten komen. Zoals je in bovenstaande afbeelding goed kan zien, komen er waarschijnlijk drie modellen op de markt. De koptelefoons dragen zeker een flink prijskaartje, maar van de kwaliteit mag je dan ook een hoop verwachten. Hier zal meer over bekend worden als ze eenmaal te koop zijn.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Samsung deze koptelefoons tegelijkertijd of iets na de lancering van de Galaxy S5 vrijgeeft, dus bij 11 april.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x