Samsung 8.4 inch tablet met 359 ppi AMOLED komt eraan

Samsung-tablet-8.4-inch-359ppi-AMOLED

Het lijkt erop dat Samsung met een tablet gaat komen die een AMOLED scherm heeft, met een resolutie van misschien wel 2K. Als deze daadwerkelijk uitkomt, dan kan het zomaar zijn dat ze dit ook als test gebruiken om een QHD scherm verder uit te werken. Volgens vele geruchten zou de Samsung Galaxy S5 namelijk over een QHD scherm beschikken, maar die bleek er toch geen te hebben. Misschien omdat dit te lastig was voor Samsung, en dat ze daarom het willen testen op een apparaat dat waarschijnlijk minder vaak gekocht gaat worden dan de smartphone.

Op de benchmark website GFXBench is een tablet opgedoken met de codenaam SM-T700, waar SM staat voor Samsung en de T dan waarschijnlijk voor Tablet.
Volgens deze benchmark komt er naast een 2K-scherm een processor met acht kernen, de Samsung Exynos 5 SoC. Deze is geklokt op 1.9 GHz. Daarnaast zou er gebruik gemaakt worden van 2 GB RAM en 16 GB opslag met een 7 megapixel camera op de achterkant en een 2 megapixel camera op de voorkant, draaiend op het besturingssysteem Android 4.4.2 KitKat.

(Bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x