Oppo Find 7 is officieel: 2K scherm met 538 ppi dichtheid

Oppo-Find-7

Daar is die dan, ’s werelds eerste telefoon die een schermresolutie heeft van 2560 x 1440 pixels, QHD display of gewoon 2K. Omdat het scherm een grootte van 5.5 inch heeft, ligt de pixeldichtheid nog ruim boven de 500, namelijk bij 538 ppi. Verder beschikt de telefoon over een quad-core 2.5 GHz Snapdragon 801 processor met een Adreno 330 GPU, 3 GB voor het RAM en 32 GB intern geheugen. Het is mogelijk om de opslag nog uit te breiden met een 128 GB MicroSD kaartje.

De camera van de Oppo Find 7 is ook geweldig. Een 13 megapixel camera op de achterkant met een dubbele LED flits van Sony en een aperture van f/2.0 zodat je ook in ruimtes met weinig licht goede foto’s kan maken. Daarnaast is er ondersteuning voor het opnemen, afspelen en herhalen van 4K video’s. De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 5 megapixels.

Omdat het eigenlijk wel zeker is dat door het scherm de batterij snel leeg raakt, is er een 3000 mAh batterij ingestopt om zo toch te zorgen dat je telefoon een dag mee kan. Oppo weet te zeggen dat het opladen van de batterij van 0 naar 75% in 30 minuten gaat.

Als dit allemaal te veel voor je is, dan is het ook mogelijk om een mindere versie van deze telefoon te nemen (mocht je geïnteresseerd zijn, het is namelijk nog onzeker of deze in Nederland verkocht gaat worden. Waarschijnlijk moet je hem dan importeren uit een ander land, bijvoorbeeld via de officiële website van Oppo.). Deze goedkopere versie beschikt over een Snapdragon 800 quad-core processor die draait op 2.3 GHz, heeft een Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels) met een pixeldichtheid van 403 ppi. Het aantal RAM is ook verminderd naar 2 GB en de batterij capaciteit ligt met 2800 mAh iets lager.

De prijzen zijn respectievelijk (omgerekend) 405 en 348 euro, wat dus zeker goede prijzen zijn voor zulke high-end telefoons.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x