Retourtijd van Apple iPhone’s gehalveerd

apple-policy

Apple heeft de retourtijd van de iPhone’s gehalveerd, naar 2 weken. De ‘niet goed geld terug’-garantie wordt in de nieuwe policy aangepast van een maand naar 2 weken, dus je kan je minder lang bedenken of je wel echt een iPhone wilt.

Enkele jaren terug vertelde Apple oprichter Steve Jobs nog vol trots dat mensen een maand de tijd hadden voordat de garantie niet meer gelde, nu is dat dus flink gedaald.

Het is wel zo dat de iPhone’s van Apple al uitzondering op de regel waren, bij andere producten die Apple maakt, zoals de iPod of (i)Macs was de regel al teruggevoerd naar 2 weken. Mocht je dus een iPhone 5s willen kopen, dan moet je wat sneller aan je telefoon gaan wennen 😉

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x