’s Werelds eerste telefoon met Snapdragon 805 komt eraan

Pantech-Vega-Iron-2-Qualcomm-Snapdragon-805

De Pantech Vega Iron 2. Die telefoon zou wel eens de eerste smartphone kunnen worden die gebruik maakt van de Snapdragon 805 processor.

De Vega Iron 2 is nog niet officieel geïntroduceerd, maar uit gelekte foto’s op een Japanse website blijkt dat die onder anderen over een Snapdragon 805 processor zal bezitten. Daarnaast nog over een 1080p scherm, 13 megapixel camera achter en een 3 megapixel camera op de voorkant, 2 GB RAM en 32 of 64 GB intern geheugen met een batterij van 2800 mAh die draait op Android 4.4 KitKat.

Het kan heel goed zijn dat je geen flauw idee hebt over welk telefoon het gaat. Begrijpelijk. De voorganger van deze telefoon (de Vega Iron uiteraard 😉 ) kwam alleen uit in Korea. De Vega Iron 2 heeft echter de kans om zijn internationale debuut te gaan maken, of Nederland daar ook bij hoort is nog onbekend. Het zal hier waarschijnlijk in eerste instantie om de grote landen te gaan (Amerika, Canada, Duitsland, Australië etc.). Het is alleen nog niet bevestigd door het bedrijf zelf, anders is het nog even wachten op een telefoon die wereldwijd verkrijgbaar is en draait op een Snapdragon 805 processor.

De Vega Iron 2 wordt eind mei van dit jaar verwacht.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x