All New HTC One (M8) komt in april, voor de Galaxy S5

All-New-HTC-One-M8

Wat al zeker is, is dat HTC de opvolger van de HTC One, waarschijnlijk de All New HTC One, op 25 maart aanstaande gaat aankondigen tijdens een evenement. Ook zijn er al een hoop video’s en foto’s verschenen waarin de meeste geruchten al worden bevestigd. De vragen die eigenlijk nog overblijven is wat zijn naam gaat worden (waarschijnlijk de All New HTC One) en wanneer die echt leverbaar is.

Volgens een Russische website, HTCFamily, zou de HTC 2 weken na de aankondiging in de winkels moeten liggen. Als dit klopt, dan zou dit dus betekenen dat deze nieuwe HTC telefoon eerder te koop is dan de onlangs aangekondigde Samsung Galaxy S5.

Deze informatie kan wel als redelijk betrouwbaar aangenomen worden, aangezien deze Russische website al als een van de eerste de foto’s in handen had van de One opvolger, en dus over goede informatie kan beschikken. Echter, dit werd ook voor de Galaxy S5 gezegd, maar zoals je nu wel weet is die pas anderhalve maand na aankondiging te koop, we zullen dus zien of dit daadwerkelijk klopt.

De specificaties waarover we nu al duidelijkheid hebben, zijn onder anderen een metalen behuizing, een dual-sensor camera op de achterkant en verbeterde audio mogelijkheden (een upgrade voor BoomSound), op een 5 inch scherm met knoppen op het scherm zelf.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x