Nieuw Samsung patent: nieuwe ontgrendel methode

Samsung-nieuw-patent

Samsung heeft een patent aanvraag ingediend bij het Amerikaanse USPTO, wat lijkt op de functie die LG in zijn telefoons heeft; LG Knock Code. Het lijkt op een soort van aanraak en swipe beweging, maar omdat het alleen nog op papier te zien is valt daar helaas nog niet al te veel over te zeggen. Op de papieren zou staat dat het mogelijk is om je toestel te ontgrendelen en de vergrendelen als je op je scherm tikt en/of een figuur over je scherm tekent.

Hieruit kan je dus concluderen dat Samsung zijn schermen ‘slimmer’ wilt gaan maken, en misschien dus wel helemaal weg wilt gaan van de knoppen. Hierdoor zou een aan/uit knop bijvoorbeeld wat meer overbodig worden. Ook zou het mogelijk zijn om een figuurtje te tekenen die dan aan aan applicatie staat gekoppeld, het zou dan dus kunnen werken als een snelkoppeling.

Iets wat wel opmerkelijk is, is dat je op het scherm minimaal 1 keer je figuur moet laten snijden, zoals op de afbeelding te zien is.
Zal deze functie naar de nieuwe Samsung Galaxy Note 4 van Samsung gaan komen? Gezien het feit dat de Galaxy S5 net uitgekomen is, en het volgende vlaggenschip dus waarschijnlijk de Note 4 zal zijn.

Previous ArticleNext Article
4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x