Google Nexus 6 wordt een lichtgewicht versie van de LG G3

Google-Nexus-5

Tijdens afgelopen MWC in Barcelona had Sundar Pichai (een Google medewerker) het over de volgende generatie Nexus telefoons: de Nexus 6. Hij wist te vertellen dat het toestel halverwege het jaar verwacht kan worden. De naam van de telefoon noemde hij niet, maar je kan verwachten dat het de Nexus 6 gaat worden. De grote vraag is eigenlijk wie deze telefoon gaat produceren. Eerst werd er vooral gedacht dat Google hem zelf zou gaan maken, omdat ze Motorola gekocht hadden. Echter, nu Motorola aan Lenovo verkocht is zou het ook zomaar mogelijk zijn dat Lenovo de Nexus 6 gaat ontwikkelen. Gizmodo Duitsland heeft daar andere bedenkingen over.

Volgens hun gaat LG weer de Nexus maken, waar ze dat eerder succesvol gedaan hadden met de Nexus 4 en Nexus 5. De nieuwste Nexus telefoon zal zelfs gaan lijken op LG’s nieuwe vlaggenschip: de LG G3 (die moet nog uitkomen). Hij zou dan ook een QHD scherm krijgen, 64-bit processor en een 16 megapixel camera. Alleen dit alles dan in een lichtere versie. Hier zal vooral het design van elkaar verschillen.

De vorige Nexus telefoons waren ook al op huidige toestellen gebaseerd, namelijk de LG Optimus G en de LG G2. Het is dus zo gek nog niet dat deze daar ook op gaat lijken.

Daarnaast weten ze ook te vertellen dat LG de eerste smartwatch van Google gaat maken, die waarschijnlijk op Google’s I/O evenement aangekondigd gaat worden.

(via)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x