All New HTC One (M8) gelekt in video

HTC-M8-The-All-New-One

Over iets meer dan 3 weken gaat HTC hun nieuwste telefoon aankondigen, de opvolger van de HTC One die waarschijnlijk de All New HTC One genoemd gaat worden. Er is een video opgedoken die 12 minuten lang duurt, van wat de echte HTC M8 lijkt.

De oude HTC One wordt hier vergeleken met zijn opvolger, en wat direct opvalt is dat ze nog gewoon hetzelfde formaat hebben. In de video worden de meeste geruchten bevestigd: het nieuwe Sense 6.0 UI met Android KitKat, buttons op het scherm, dual-LED flits met 2 camerasensoren op de achterkant, MicroSD kaart en dual speaker op de voorkant.

Ontzettend veel mensen kijken uit naar de nieuwe telefoon van HTC, wat zo gek nog niet is. Het is immers de opvolger van een van de meest begeerde telefoon van afgelopen jaar. We kijken dus met zijn alle uit naar 25 maart.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x