The All New HTC One (M8) gouden versie persfoto

HTC-All-New-One-M8-goud

Zoals je net hebt kunnen lezen, zal HTC zijn nieuwe vlaggenschip de The All New HTC One willen noemen. Ook las je daar dat het toestel in drie verschillende kleuren zou komen: grijs, zilver en goud. Al deze informatie kwam van het Twitter account @evleaks. Op dit account is zojuist nog een foto verschenen, die de gouden variant van het toestel laat zien.

Je kan de telefoon van verschillende kanten zien, voorkant, achterkant en zijkant. Wat opvalt aan de telefoon is dat je op de achterkant een dubbele LED flits hebt met een dubbele camera voor betere foto’s. Aan de voorkant zie je ook een camera, volgens geruchten zou deze camera 5 megapixels hebben, en naast de camera zie je een klein zwart dingetje, dit zou zomaar eens een flits kunnen zijn, aan de voorkant van een telefoon. Optimaal voor het nemen van selfies ofzo?

De naam van de The All New HTC One klinkt nog steeds niet heel erg overtuigend, maar het lijkt er toch echt op dat HTC het toestel zo wilt gaan noemen. De aankondiging van het evenement is al geweest, en dit toestel zou 25 maart aanstaande gepresenteerd gaan worden in Londen en New York (tegelijkertijd). We zullen zien wat het allemaal gaat worden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x