HTC M8 wordt ‘The All New One’ komt in 3 kleuren waaronder goud

HTC-M8-The-All-New-One

@evleaks staat bekend om zijn betrouwbare informatie over de nieuwste telefoons en tablets. Het nieuws dat van dit account afkomt moet je daarom ook zeker wel serieus nemen, toch hoop ik stiekem dat het volgende nieuws niet helemaal klopt. De HTC M8 (opvolger van de HTC One) zou namelijk de volgende naam krijgen: ‘The All New One’. Dan klinkt HTC M8 of HTC One 2 zo gek nog niet.

Als je een telefoon koopt wil je natuurlijk met trots zijn naam kunnen zeggen, maar kan dat wel met deze telefoon? Persoonlijk zou ik liever een HTC One 2 hebben dan een HTC The All New One…

Anyway, er is ook nog ander nieuws over deze telefoon. Eerder werd gezegd dat deze telefoon in vier verschillende kleuren zou komen, zonder een gouden versie. Blijkbaar klopte dit niet helemaal want hij zou volgens @evleaks in drie kleuren komen, waaronder goud. De kleuren zouden grijs, zilver en goud zijn.

Meer over de telefoon zullen we te weten komen tijdens het persevenement van HTC op 25 maart in Londen en New York, en maar hopen dat ze met een naam komen die beter in de oren klinkt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x