Samsung Galaxy S5 QHD en 5.25 inch scherm bevestigd?

Galaxy-S5-screen-specs-screenshot

Het duurt vandaag precies nog maar 1 week voordat Samsung dan eindelijk het evenement heeft waar de Samsung Galaxy S5 gepresenteerd gaat worden, de telefoon waar iedereen al lang naar uitkijkt. Voordat het zover is, zullen er over het internet vele geruchten gaan over de mogelijke specificaties voor de telefoon. Zo is er een afbeelding verschenen op de website SamsungGalaxyS5Abonnement.com die een screenshot in handen gekregen heeft die van de Galaxy S5 zou moeten zijn.

Op deze afbeelding is te zien dat het toestel over een QHD resolutie zou beschikken, dit betekent dat er 2560 x 1440 pixels op het toestel aanwezig zijn. In combinatie met het 5.25 inch scherm zou dit dan een indrukwekkende 560 ppi pixeldichtheid op moeten leveren. Of zo’n scherm toegevoegde waarde heeft moet nog maar blijken. Vanaf 300 ppi zie je namelijk nauwelijks meer het verschil tussen de pixels, en al helemaal niet als je het op een normale afstand van je gezicht houdt.

Of deze specificaties ook echt in het uiteindelijke toestel zullen zitten, moet nog blijken. Bijna kunnen we het weten, want de 24e is de aankondiging van dit toptoestel, dan meer hierover!

Via

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x