Nieuwe afbeelding HTC M8 toont glimmende achterkant

HTC-M8-live-foto-glimmend

Er is een nieuwe afbeelding opgedoken van de opvolger van de HTC One, dus HTC M8 (HTC One 2). Op de foto kan je zien dat er een dubbele LED-flitser op zit, daardoor kunnen we met wat meer zekerheid zeggen dat het hier om de M8 gaat en dus een nieuwe telefoon van HTC.

Heel veel andere verschillen van deze telefoon ten opzichte van zijn voorganger zijn moeilijk te vinden. De randen zijn wat meer gekromd en dus die dubbele camera en LED flits, veel andere verschillen zie je niet. Hopelijk is dat aan de binnenkant van de telefoon wat anders.

De HTC One behoorde door zijn design bij de beste designs van telefoons van afgelopen jaar, of dat dit jaar weer hetzelfde gaat worden valt nog te bezien. Persoonlijk lijkt me een glimmende achterkant namelijk helemaal niks, maar wellicht dat die er in het echt beter uit ziet.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x