Nieuwe afbeelding van HTC M8 met Sense 6.0 en BlinkFeed

Sense-6.0-BlinkFeed-HTC-M8

De HTC M8 (of HTC One 2) komt er aan, naar verwachting redelijk snel (eind maart). De telefoon zou zelf dus al zo goed als klaar moeten zijn bij HTC zelf, en daarom kunnen er foto’s gemaakt worden van enkele prototypes. Zo ook deze keer.

In de afbeelding is het nieuwe Sense 6.0 van HTC te zien, de eigen style die ze hebben gegeven aan Android 4.4.2 KitKat. De foto is weliswaar wazig, maar je kan wel goed zien dat het anders is dan Sense 5.5 zoals je dat op de HTC One hebt.

Daarnaast weet deze afbeelding ook alweer te bevestigen dat deze HTC telefoon zijn knoppen op het scherm krijgt, en hierdoor het schermformaat vergroot zonder dat de lengte van het toestel groter wordt ten opzicht van de HTC One.
Vandaag maakte HTC ook de jaarcijfers bekend, hierbij vertelden ze dat HTC zich meer zal gaan richten op de goedkopere telefoons. De M8 gaat in ieder geval niet zo’n mid-range telefoon worden met de specificaties die verwacht worden: Snapdragon 800 processor, 1920×1080 pixels scherm, 2 GB RAM en een verbeterde dual LED camera.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x