HTC M8 Mini specificaties gelekt: 4.5 inch, KitKat, Snapdragon 400

HTC-M8-One-2-Mini-specs-leaked

Over de HTC M8 hebben we al het een en het ander te horen gekregen. Zo zou die uitgerust worden met een scherm van 5 inch ipv een 4.7 inch scherm. Over de Mini versie van de telefoon weten we eigenlijk nog niks.

Het twitter account @evleaks weet enkele specificaties van de Mini variant te noemen. Zo zou het scherm een doorsnee krijgen van 4.5 inch met een resolutie van 1280 x 720 pixels, de nieuwste versie van Android 4.4.2 KitKat, een quad-core Snapdragon 400 processor met een kloksnelheid op 1.4 GHz, een camera aan de voorkant met 5 megapixel en aan de achterkant met 13 megapixel, 1 GB RAM en 16 GB voor het intern geheugen (en het intern geheugen is uitbreidbaar met een MicroSD kaart!). Daarnaast zou de HTC M8 Mini ook met een scherm komen waarvan de buttons op het scherm staan.

Gezien het feit dat de Mini versie en de normale versie van de vorige telefoon (HTC One) hetzelfde uiterlijk hadden, kan je er vanuit gaan dat dat deze keer ook het geval zal zijn.

Wanneer de M8 precies aangekondigd gaat worden is nog onbekend, waarschijnlijk wordt het ergens eind maart. Maar of de Mini versie dan ook meteen gelanceerd wordt is helemaal onduidelijk, daar gingen ook nog geen echte geruchten van rond. Binnenkort dus misschien wel meer over de Mini.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x