Screenshot laat interface HTC M8 zien

htc-m8-interface

Er is een screenshot opgedoken bij het twitter account @evleaks wat de interface van de opvolger van de HTC One zou moeten zijn. De interface die je ziet wijkt op enkele plaatsen af van wat we tot nu toe bij de telefoons van HTC gezien hebben.

Zo kan je zien dat BlinkFeed (home-screen alternatief van HTC) een witte achtergrond gekregen heeft in plaats van een zwarte, dit kan je zien door tussen de randen van de tegels door te kijken. Over die tegels gesproken, die doen erg denken aan het uiterlijk van Windows 8 en Windows Phone, het zal toch niet dat HTC er opeens voor kiest om een Windows Phone van het nieuwe toptoestel te maken?

Persoonlijk verwacht ik dat er gewoon KitKat 4.4 op gaat draaien, van Android.
De statusbalk zijn transparant geworden. Onderin kan je de on-screen buttons vinden waarover al langer werd gesproken. De knoppen komen overeen met wat Google graag ziet op zijn Android-telefoons, een terug-knop, een home-knop en een app-knop (om tussen apps te switches).

Er is dus eigenlijk al een heleboel bekend van de HTC M8, behalve wanneer HTC de telefoon nou eindelijk eens gaat lanceren. Het MWC in Barcelona zit eraan te komen, maar de tijd dringt daar nu wel voor om een uitnodiging daarvoor rond te sturen. Ook is de naam van de telefoon nog onbekend, hij gaat rond onder de codenaam HTC M8, maar hij kan ook zomaar een andere naam krijgen.

Wat wel duidelijk lijkt, is dat het een 5-inch scherm krjigt met een Snapdragon 800 processor, een 5 megapixel frontcamera en twee camera’s aan de achterkant.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x