Achterkant van de Huawei Ascend P7 duikt op

Huawei-P7-Sophia-1

Gisteren hadden we een foto laten zien van een toestel die wat weg had van de Huawei Ascend P6, maar niet de P6 was, maar wellicht de opvolger, de Huawei Ascend P7. Die foto was nog onduidelijk, nu hebben we iets beter. Een, op wat het oog lijkt, authentieke foto van de achterkant van P7, codenaam ‘Sophia’.

Op de foto is te zien hoe ongelooflijk dun de telefoon zou kunnen worden, als je de achterkant zo ziet. Verder is te zien dat er een camera en LED flits rechtsboven zitten, identiek aan de P6, maar dat de speaker wel op een andere plek zit, en dit dus de achterkant is van een ander toestel. Daarnaast zit er een bedrukking op, waar op staat dat de telefoon over 4G LTE verbinding beschikt, iets wat nog niet al te veel voorkomend is bij Chinese telefoons en merken. Dit zou erop kunnen wijzen dat Huawei hiermee een betere voet aan wal wilt zetten op de Amerikaanse en Europese bodem.

De P7 ‘Sophia’ wordt verwacht met een 5-inch scherm, 1080p resolutie, een quad-core 1.6 GHz HiSilicon processor, 2GB werkgeheugen en een 13 megapixel camera op de achterkant.

Huawei-P7-Sophia-1

Huawei-P7-Sophia-2

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x