De HTC M8 gaat weer vier kleuren krijgen

HTC-M8-4-kleuren

De kleuren die op het nieuwe toestel van HTC gaan komen lijken bekend te zijn. Het gaat hier om dezelfde kleuren als bij de HTC One (behalve de gouden kleur), namelijk: rood, zwart, blauw en grijs. Of in hexadecimale codes: #bebebe, #33b5e5, #cc0000 en #414141. Dit weet XDA TV producer Shen Ye te vertellen. In het verleden heeft XDA al andere betrouwbare informatie over telefoons naar buiten gebracht die juist waren dus deze informatie kan zo goed als aangenomen worden.

Het nieuwe toestel gaat nu nog door onder de naam HTC M8, maar of die ook echt zo gaat heten moet nog even blijken. Het is de opvolger van de HTC One, maar om de telefoon nou HTC One 2 (dus HTC één twee) te gaan noemen… Dat klinkt niet al te goed. Het is ook goed mogelijk dat de telefoon de naame HTC One+ krijgt (net als bij de One X+). Voor nu houden we de naam maar op M8, dan weet iedereen waar we het over hebben en is het niet zo’n gedoe.

We hebben afgelopen week al vernomen dat deze telefoon de eerste telefoon van HTC zou worden met toetsen op het scherm, waardoor het scherm groter kan worden terwijl het formaat van de telefoon hetzelfde blijft. Het scherm zou 5 inch moeten worden en een resolutie krijgen van 1920 x 1080 pixels.

Verdere specificaties zouden uiteraard Android 4.4 KitKat zijn, en waarschijnlijk een quad-core Qualcomm processor (misschien wel de nieuwe 805). Verder behouden ze waarschijnlijk de aluminium behuizing en de BoomSound speakers voorop de telefoon.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x