HTC M8 wordt eerste HTC telefoon met on-screen buttons

HTC-M8

Het is al bijna zo goed als zeker dat de HTC M8 een 5 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels krijgt. Hierdoor zou je de telefoon groter gaan worden dan de HTC One, toch?

Niets lijkt minder waar, evleaks zegt dat de HTC M8 de eerste smartphone van HTC wordt die knoppen op het scherm zelf krijgt, on-screen buttons dus. Hier worden de extra inches van het scherm (5 inch bij M8 en 4.7 inch bij One) ingenomen door de buttons. Het zou dus gewoon kunnen zijn dat de telefoons even groot zijn, ondanks het grotere scherm van de HTC M8.

De HTC M8 gaat dus naar verwachtingen een 1080p beeldscherm krijgen. Een voordeel van dit scherm ten opzichte van een Quad HD scherm is dat deze een theoretische hogere batterijduur heeft, en dat is wel iets wat de meeste mensen het liefst hebben in een smartphone. Een smartphone die binnen 5 uur al leeg is, daar heb je niks aan!

Het is overigens nog onbekend of deze nieuwe telefoon wel echt de M8 genoegd gaat worden, of dat het de One 2 of One+ wordt. Binnenkort hopelijk meer hierover

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x