Samsung Galaxy S5 presentatie toch in februari?

Samsung

De geruchten rondom de Samsung Galaxy S5 stapelen zich met de week/dag op. Al een hele tijd geleden werd gesproken over een vroege release ergens in februari, wat later weer ontkracht werd door meerdere mensen. Hierna was de verwachting dat de Galaxy S5 in maart gepresenteerd zou worden. Allerlei verschillende mensen (binnen en buiten) Samsung hebben zich hierover uitgelaten, maar daar zijn we niks wijzer van geworden. Misschien worden we wel wijzer van dit nieuwe gerucht.

Eldar Murtazin weet op zijn Twitteraccount te melden dat de Samsung Galaxy S5 op 23 februari, 18:00 in Barcelona wordt gepresenteerd, een dag voor de MWC. Dezelfde prijs als de Galaxy S4 krijgt, en eind april voor het echt wordt gelanceerd. Verder zegt hij dat we de specificaties al weten en een nieuwe TouchWiz interface.
Qua specificaties zou die er dan zo uit gaan zien:
– 5,25 inch 2K scherm (2560 x 1440 pixels) met pixeldichtheid boven de 500 ppi.
– Octo-core Exynos 64-bit processor
– 3 of 4 GB RAM
– 20 megapixel camera
– Vingerafdruk sensor.
– 3,000 mAh batterij
– ….?

Op de vraag of we deze meneer moeten geloven, heb ik het volgende te melden: hij wist de lanceer datum van de Samsung Galaxy S4 goed te voorspellen!

Bedenk goed dat dit nog steeds speculaties blijven, en nog niks zeker is. We kijken allemaal uit naar de officiële aankondiging van Samsung, dat die zo snel mogelijk mag gaan komen 😉

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x