LG G Flex komt naar Nederland

G-Flex

De gebogen smartphone die zijn achterkant zelf weer krasvrij kan maken komt naar Nederland. LG heeft bekend gemaakt dat de LG G Flex in februari naar Europa komt, 20 landen waaronder Nederland en België. Hij gaat hier maar liefst 750 euro kosten!

Het was nog niet geheel duidelijk of de G Flex ook nog naar Nederland zou komen, maar nu de kogel door de kerk is kunnen we stellen dat die binnenkort hier te koop is.

In Europa gaat de LG G Flex 2g, 3g en 4g internet ondersteunen. Wat meteen opvalt aan de telefoon, is dat die gebogen is. Deze telefoon is van boven naar beneden gebogen, waar de Samsung Galaxy Round (die niet naar Nederland komt) gebogen is van links naar rechts. Een leuke feature aan de gebogen telefoon van LG, is dat die zijn achterkant zelf krasjesvrij kan maken binnen enkele minuten, enkel kleine krasjes, maar alsnog een coole functie als je het mij vraagt!

Verder heeft de telefoon een amoled-scherm van 6″ met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor die draait op een kloksnelheid van 2,26 GHz. Daarnaast heeft die nog 2GB aan RAM, een 13 megapixel camera en Android Jelly Bean 4.2.2

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x