Motorola Moto X komt naar Europa

Moto X

Motorola heeft vandaag aangekondigd dat ze hun nieuwste telefoon, de Moto X, naar Europa zullen halen. Helaas zal deze telefoon vooralsnog niet naar Nederland komen. Het toestel gaat 429 euro kosten op de Franse en Duitse markt.

De Moto X is een duurdere versie van de Moto G, die wel in Nederland verkrijgbaar is. In alle opzichten is de Moto X eigenlijk wel beter: hij is dunner (10.6mm over 11.6mm), hij weegt minder (130g over 143g), de kloksnelheid van de processor is hoger (1.7 GHz over 1.2 GHz), de GPU is verbeterd, het scherm is groter (4.7 inch over 4.5), het is een amoled scherm ipv een lcd, de opslag is verdubbeld naar 16GB. Dit alles is dus ook wel in de prijs terug te vinden, die in dat opzicht dan redelijk prijzig is. In Amerika wordt de telefoon voor $399 verkocht (komt overeen met ongeveer 290 euro). Daar werd de telefoon in de eerste minuten tienduizenden keren besteld, misschien is dat wel de reden dat de prijs omhoog gegaan is.

Of het een hele goede keuze is om deze telefoon te kopen tegen deze prijs valt te bezien, aangezien de LG Nexus 5 minder kost, en toch wel meer met zich meebrengt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x