Ziet BoomSound op de HTC One M9 er zo uit?

HTC-One-M9-BoomSound-concept

HTC zal naar verluidt met weer betere audio kwaliteit komen voor de HTC One M9. Als we de geruchten mogen geloven, is dat nu in samenwerking met niemand minder dan Bose. Samen zullen ze gaan werken aan de nieuwe BoomSound speakers in de One M9. De kwaliteit zou nog beter moeten worden, en daarnaast zouden de speakers ook kleiner moeten worden. Hierdoor zou het mogelijk moeten zijn om de bezels aan de onder- en bovenkant te verkleinen, waardoor het schermformaat misschien iets vergroot kan worden. Dat zal dan betekenen dat de One M9 niet groter wordt dan de One M8, maar wel met een groter scherm.

Op een renderfoto is te zien hoe een BoomSound speaker van Bose er uit zou kunnen zien op de HTC One M9, aan de onderkant. Hoewel het er erg klein uitziet, verwachten we wel dat de kwaliteit van de speakers meer dan goed is.

De HTC One M9 wordt op 1 maart verwacht, vlak voor het MWC, in Barcelona. De specificaties van de One M9 zullen onder anderen een Snapdragon 810 64-bit processor, 3 GB RAM, 32 GB opslag en een 20 megapixel camera zijn.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x