Wordt de iPhone 6 bij het WWDC aangekondigd?

iPhone-6-WWDC

Het jaarlijkse WWDC evenement van Apple staat weer voor de deur, en kan misschien wel voor een grote verrassing gaan zorgen. Er is namelijk een video opgedoken die de voorbereiding van een pers evenement filmt, en daar is duidelijk te zien dat er een iPhone op het doek staat. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat de iPhone 6 tijdens het WWDC aangekondigd gaat worden.

Als je verder goed naar de video kijkt, dan zie je best veel plekken die beschikbaar zijn voor journalisten, wat kan duiden op een grote aankondiging. Volgens vele geruchten zou Apple dit jaar twee verschillende formaten iPhones introduceren, een iPhone 6 met een 4.7 inch scherm en eentje met een 5.5 inch scherm. Het is goed mogelijk dat er nu al een iPhone 6 aangekondigd wordt, om met de concurrenten van Android (Sony, Samsung, HTC, LG) te concurreren aangezien zij pas geleden hun vlaggenschip hebben getoond.

Zullen we dus een iPhone 6 krijgen? Over een paar dagen weten we meer, want het WWDC begint al op 2 juni (maandag) en eindigt de week erop al. Binnen een week zullen we dus meer duidelijkheid hebben. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x