‘Twee versies iPhone 6 met groter scherm’

iPhone

Het schijnt dat Apple van plan is om in de tweede helft van 2014 twee nieuwe iPhone’s aan te kondigen met een groter scherm. Dus groter dan de 4 inch schermen die we nu op de iPhone 5s en iPhone 5c zien.

De Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal weet dit te melden. The Wall Street Journal beschikt vaak over juiste informatie omtrent de nieuwe telefoons van Apple, zo blijkt uit het verleden.

De verwachtingen zijn dat Apple de nieuwe iPhone een scherm gaat geven van ergens bij de 5 inch. Een van de schermen moet 4,5+ inch worden, waar de andere zelfs 5+ inch gaat worden. De kleinere versie van de twee, dus met 4,5 inch, zal nu al in massaproductie zijn. Over een iPhone met een scherm groter dan 5 inch wordt nog gesproken binnen Apple zelf.
Met zo’n groter scherm wil Apple beter kunnen concurreren met de vlaggenschepen van de concurrenten, die over het algemeen ook een scherm hebben van nabij de 5 inch.

Verder wordt er verwacht dat Apple geen toekomstplannen meer heeft voor een plastic iPhone, en dat beide versies een metalen behuizing gaan krijgen.

Qua naam ligt de iPhone 6 natuurlijk voor de hand, maar er moeten wel twee namen bedacht gaan worden om onderscheid te houden tussen de twee, wat zou de andere naam kunnen luiden?

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x