Sony Xperia Z4 opnieuw gecertificeerd

Sony’s aanstaande Xperia Z4 is waarschijnlijk vandaag gecertificeerd in Indonesië, waar hij al eerder in Japan een keuring had doorstaan. Dit zou betekenen dat de Sony Xperia Z4 binnenkort aangekondigd gaat worden, op het MWC om precies te zijn, en dus niet een verlaat schema gaat krijgen voor in de zomer.

In totaal hebben drie verschillende Sony smartphones de certificatie gekregen. Helaas zijn er alleen de modelnummers gegeven, maar we kunnen daardoor wel raden dat het onder anderen om de Xperia Z4 gaat.

De Xperia Z2 had namelijk modelnummer D65xx en de Xperia Z3 had modelnummer D66xx. In het jaar daarvoor werd de letter C gebruikt om de Xperia smartphone aan te duiden. Het zou dus logisch zijn dat er nu een E gebruikt wordt, en het nummer E6533 dus staat voor de Sony Xperia Z4.

Op zo’n zelfde manier kunnen we het modelnummer E2353 toekennen aan de opvolger van de budget smartphone Xperia M2 van Sony. De E5333 is nog wel wat meer gissen, maar daarvan wordt gezegd dat het gaat om de opvolger avn de Xperia T2 Ultra.

(via)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x