‘Sony Xperia Z5 aankondiging op 2 september’

Sony is naar verluidt bezig met de Sony Xperia Z5, en zou de aankondiging van deze smartphone plannen voor 2 september, daags voor de IFA beurs in Berlijn.

De IFA beurs is een jaarlijks terugkerend evenement in september, dat dit jaar vanaf 4 tot en met 9 september gehouden wordt. Over het algemeen zijn hier alle grote smartphone fabrikanten (op Apple nagelaten) aanwezig, en hebben altijd wel het een of het ander te laten zien.

Sony Italië heeft op het Twitter account bevestigd dat Sony aanwezig zal zijn, en op 2 september al iets heeft om aan de wereld te laten zien. Hier wordt natuurlijk de Sony Xperia Z5 verwacht. Vorig jaar, bij de IFA beurs van 2014, introduceerde Sony naast de Xperia Z3 ook de Xperia Z3 Compact en de Xperia Z3 Compact Tablet. We mogen van Sony dus ook zeker wel meer verwachten dan alleen de Xperia Z5. Niet alleen wat betreft smarphones en tablets, maar ook andere producten als een eigen smartwatch, vernieuwde koptelefoons/tv’s/fototoestellen.

Sony Xperia Z5 gefotografeerd

Er zijn foto’s verschenen van de vermeende Xperia Z5 en de Xperia Z5 Compact naast de iPhone 6 van Apple. Het lijkt er dus op dat er inderdaad ook wel een Compact versie gaat komen, naast de Z5.

Sony-Xperia-fingerprint-scanner-640x640

Op de afbeelding is duidelijk te zien dat het gaat om een vingerafdrukscanner. Op alle smartphones is te zien dat er een afdruk gemaakt is/moet worden. Dit zou dus betekenen dat Sony ook kiest voor een vingerafdrukscanner voor de nieuwe smartphones. Deze zou aan de rechterkant van het toestel moeten zitten, waar voorheen de volumeknoppen zaten. Die zijn iets naar onder gezet om de vingerafdrukscanner ruimte te geven in het midden.

Een grote verandering wat betreft het design, is nog niet te zien bij de toestellen. Dit zou betekenen dat Sony de designfilosofie van de Xperia Z toestellen ‘gewoon’ doorzet, in tegenstelling tot eerdere berichten die het hadden over een heel nieuw uiterlijk.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x