‘Sony Xperia Z4 slaat MWC 2015 toch over’

Xperia-Z4-1-300

Binnenkort worden er een handjevol nieuwe high-smartphones verwacht, twee van Samsung, HTC, LG en Sony zouden er allen één op de markt brengen. Over de Galaxy S6 en de Galaxy S Edge van Samsung wordt genoeg geschreven, bovendien zijn daarvoor ook al de uitnodigingen de deur uit gegaan. Ditzelfde geldt voor de HTC One M9 van HTC, maar Sony en LG blijven nog een beetje achter.

Met LG zou het redelijk logisch zijn, de LG G3 werd immers ook niet op het MWC aangekondigd, maar Sony kondigde wel de Xperia Z2 aan op dit congres in Barcelona. Dit jaar zal het echter anders gaan voor Sony. De Sony Xperia Z4 zou nog niet zijn aankondiging krijgen bij het MWC.

Volgens anonieme bronnen aan Xperia Blog lezen we nog te weinig over deze smartphone omdat hij nog niet klaar is. Sony moet er nog meer aandacht aan besteden voordat het toestel aangekondigd kan worden en op de markt gezet kan worden. Sony zal wel aanwezig zijn tijdens het MWC, maar niet grootschalig genoeg om de Xperia Z4 aan te kondigen.

Dit zal natuurlijk te maken kunnen hebben met het feit dat Sony af wilt zien van de 6-maanden-cyclus die het bedrijf aanhield. Elke 6 maanden werd er een nieuw vlaggenschip aangekondigd, maar dat werkte niet zoals Sony gehoopt had. Omdat de Xperia Z4 dan het enige vlaggenschip van 2015 zal worden, zou Sony wellicht besluiten om deze pas over een aantal maanden (april/mei) te lanceren.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x