Sneller downloaden met de Samsung Galaxy S5

SamsungGalaxyS5Download

Een smartphone is niet alleen goed als je enkel naar de grote lijnen kijkt. Op het vlak waar we tegenwoordig zitten spelen details heel erg mee in de keuze welke telefoon je wilt gaan kopen. Een leuk extra detail/optie voor de Samsung Galaxy S5 is om sneller bestanden te downloaden door middel van de zogenaamde ‘Download Booster’. Bij deze optie wordt je 4G internet van je provider gecombineerd met een WiFi spot waarmee je bent verbonden zodat de snelheid hoger is en een bestand sneller kan downloaden.

Dan moet je nog wel even weten hoe je deze functie kan gebruiken. In het menu van instellingen zie je een blauw icoontje ergens bovenaan voor ‘Download Booster’. Zorg wel dat je zowel je WiFi als je 4G internet aan hebt staan, klik op het icoontje en je opent de functie.

Deze optie is vooral handig als je even snel iets moet downloaden, in dagelijks gebruik zal je dit waarschijnlijk niet gebruiken. Maar toch zou dit handig kunnen zijn als je ooit eens haast hebt en iets snel moet of wilt downloaden. Doe er vooral je voordeel mee!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x