Samsung geeft 4 redenen waarom de Galaxy S5 beter is dan de One M8

Samsung-Galaxy-S5-One-M8

Samsung-Galaxy-S5-One-M8Samsung heeft hun medewerkers een lijstje gegeven waarop ze kunnen terugvallen als iemand vraagt wat de Samsung Galaxy S5 beter maakt dan de HTC One M8. Op het lijstje zouden vier verschillende redenen staan waarom de Galaxy S5 beter is dan de HTC One M8, o.a. door de vingerafdrukscanner, hartslagmeter en de waterdichtheid. De One M8 heeft daarentegen wel een aluminium behuizing en heeft een dual lens camera op de achterkant.

 

1. De HTC One M8 is, in tegenstelling tot de Galaxy S5 die een IP67 certificaat heeft, niet water- en stofdicht.
2. De camera van de Samsung Galaxy S5 is beter, meer megapixels, snellere autofocus en professioneler.
3. De Samsung Galaxy S5 is veel gebruikersvriendelijker dan de One M8; met kindvriendelijke features, een verwisselbare batterij en het nieuwe Ultra Power Saving Mode.
4. De HTC One M8 is niet zo veilig als de Galaxy S5. De Galaxy S5 beschikt over zowel een vingerafdrukscanner als over de KNOX functie.

Bovenstaand punten worden dus door Samsung genoemd, of je zelf om die redenen ook een Galaxy S5 moet gaan kopen is dan nog een andere vraag. Tuurlijk kloppen de genoemde punten wel (ook die van de camera, want die valt weer wat tegen), maar de One M8 heeft bijvoorbeeld wel aluminium behuizing. Ook is de batterij van de One M8 erg goed en ziet hij er gewoon mooi uit.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x