‘Samsung Galaxy S6 krijgt 2600 mAh batterij’

samsung-galaxy

Volgens de laatste geruchten zal de Samsung Galaxy S6 geen groter beeld gaan krijgen dan zijn voorganger. Het scherm zou namelijk bij de 5,1 inch blijven. Hierdoor kunnen we verwachten dat het formaat van de Galaxy S6 erg lijkt op dat van de Galaxy S5.

Er zal echter wel een verschil zijn tussen de diktes van de toestellen. De Samsung Galaxy S6 zou namelijk maar 6,9 millimeter dik worden. Een dunne smartphone houdt natuurlijk erg lekker vast, maar vaak moeten ze ergens wel op inleveren om zo dun te worden, en dat is de batterij capaciteit.

Waar de capaciteit van de batterij bij opvolgers vaak groter wordt, gaat de capaciteit van de Samsung Galaxy S6 er 200 mAh op achteruit, vergeleken met de Galaxy S5, waardoor de capaciteit 2600 mAh bedraagt.

Natuurlijk zal de Exynos 7420 processor erg veel energie kunnen bezuinigen voor de Galaxy S6 waardoor de batterij langer mee kan gaan. Maar het is ook zo goed als zeker dat de Galaxy S6 inderdaad een QHD scherm gaat krijgen. Deze extra pixels hebben ook allemaal energie nodig, een stuk meer dan een Full HD scherm (de batterij is bijvoorbeeld ook het grootste minpunt van de LG G3).
Of de nieuwe processor zo’n groot verschil goed kan maken, moet nog maar blijken. Ongetwijfeld zullen er veel batterij testen gedaan worden voor de Galaxy S6, als het toestel beschikbaar is. Dan zullen we zien of die batterij capaciteit van 2600 mAh genoeg is.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x