‘Samsung Galaxy S6 Active krijgt wél microSD kaart’

samsung

Samsung rustte de high-end (en vaak ook de andere smartphones) uit met de optie om het interne geheugen uit te breiden door middel van een microSD kaart. Bij de aankondiging van de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge was het daarom ook zo opvallend dat deze optie niet tot de mogelijkheid behoorde. In plaats daarvan is er de mogelijkheid om de telefoon bij aankoop van meer opslag te voorzien, tegen een flinke meerprijs.

Volgens de Reddit gebruiker ‘garshol’, gaat Samsung er wel voor kiezen om de Galaxy S6 Active deze optie mee te geven. Deze persoon beweert bij een vergadering van Samsung aanwezig te zijn geweest, waar de Galaxy S6 Active ter sprake kwam. Hier kwam uit voort dat de Galaxy S6 Active een microSD kaart zal ondersteunen. Helaas moet de telefoon hierdoor op andere capaciteiten wat inleveren. Zo zou de camera minder goed zijn, en zouden de hartslagmeter en de vingerafdrukscanner afwezig zijn.

Verder zou er ook een mogelijkheid zijn om de batterij te vervangen, en zijn er fysieke navigatie knoppen aanwezig. Momenteel zou de Galaxy S6 Active zich in de laatste fases van ontwikkeling bevinden, en zou hij ergens in de zomer van 2015 aangekondigd moeten worden.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x